Vacatures

Service monteur kunststofverwerkende apparatuur

Heb je interesse in hoogwaardige techniek? Wil je niet alleen maar 'op kantoor zitten', maar ook niet 'alleen maar onderweg zijn'? Is het voor jou een uitdaging om snel en adequaat in te schatten wat het mogelijke probleem van een storing kan zijn en hoe dit op te lossen? Hou je van klantcontact? En is het voor jou belangrijk om je werk zelfstandig uit te voeren? Dan maken wij graag kennis met je!


Wat ga je doen?

Als servicemonteur aan kunststofverwerkende apparatuur en installaties heb je een heel afwisselend takenpakket. De ene dag verhelp je storingen telefonisch of op locatie bij onze klanten, de andere dag voer je preventief onderhoud uit. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten als het om technische vragen gaat; je verleent hen eerstelijns assistentie en behandelt technische vraagstukken. In die hoedanigheid heb je een belangrijk aandeel in onze dienstverlening! Maar je verzorgt ook de montages en de inbedrijfstelling van onze installaties en apparatuur.

Deze functie is een combinatie van een binnendienst- en een buitendienst job. Dat betekent dat je sommige dagen op ons kantoor in Houten zult werken en andere dagen op locatie bij onze klanten. Onze klanten zijn gevestigd in de Benelux, dus soms zul je wat langer moeten reizen om bij de klant te komen. Het team van collega's is niet zo groot, de onderlinge sfeer is goed. Werken in een klein team vraagt om zelfredzaamheid.


Wat breng jij mee?
  • Je hebt een MBO-Techniek werk- en denkniveau of soortgelijk omdat je ervaring hebt; je bezit over een basiskennis werktuigbouwkunde en elektronica
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling
  • Je bent stressbestendig, want als de productie bij een klant stilligt, dan is de druk hoog
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je hebt lef: je durft zelfstandig beslissingen te nemen
  • Je bent goed in de Nederlandse en de Engelse taal, want de contacten met onze leveranciers zijn internationaal; het zou mooi zijn als je je ook in het Duits kunt redden
Wat bieden wij?
  • Afhankelijk van je ervaring & opleiding een salaris van 2.300 - 3.200 bruto per maand, gebaseerd op 40 uur per week
  • Een contract voor bepaalde tijd voor 40 uur in de week met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd; minder uren is overigens bespreekbaar
  • Een leuke job met afwisselende, veelzijdige werkzaamheden in een no-nonsense bedrijf
  • Het volgen van producttrainingen is onderdeel van je inwerkperiode
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Over Kotraco:

Kotraco Plastic Machinery bestaat sinds 2000 en is specialist in randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux. Ons uitgebreide leveringsprogramma bevat diverse merken van internationale allure. Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij instaat om grote projecten te realiseren op het gebied van de grondstoflogistiek, blazen, koeling, recycling- en productafvoersystemen.

Heb je interesse of wil je eerst eens kennismaken?
Neem contact op met Jurgen Koolhaas. Hij kan je alles over de job en over Kotraco vertellen. Direct solliciteren kan natuurlijk ook: stuur dan je cv en motivatie naar Jurgen.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoekt, maar ken je iemand die goed in het profiel past? Stuur deze vacature dan gerust door.

Kotraco B.V.
t.a.v. Jurgen Koolhaas - directeur
Korte Schaft 23 C
3991 AT Houten


tel. 0653-861 312
e-mail: j.koolhaas@kotraco.eu